fbpx

Voor wie?

Voor iedereen die een eye catcher wil!

HOTEL & HORECA

Wat voor soort muurprint voor uw hotel of horecagelegenheid? Heeft u specifieke ideeën, thema’s of kleuren in gedachten? Wij kunnen u helpen bij het vinden van inspiratie en het bespreken van mogelijke ontwerpen.

Een geweldige muurprint van 123muurprint verhoogt het gevoel van geluk voor uw klanten!

MUSEUM, GALERIJ & TENTOONSTELLING

Een muurprint in uw museum, galerij of bij uw tentoonstelling kunnen echt een impact hebben op de sfeer en beleving van de ruimte. Er zijn verschillende manieren waarop een muurprint kan worden gebruikt om kunstwerken tot leven te brengen. Een populaire optie is het gebruik van een grote muurprint om een ​​achtergrond te creëren die aansluit bij het thema

Een muurprint met 123muurprint in plaats van lijmen en plakken!

BEDRIJVEN

Een muurprint van 123muurprint? Fantastisch idee! Ongeacht in welke branche u zit. We kijken samen wat de kernwaarden of thema’s zijn die u met de muurprint wilt uitdragen naar uw medewerkers, collega’s, klanten, bezoekers.

Muren met een muurprint van 123muurprint stimuleren de creativiteit en de efficiency voor u en uw medewerkers!

ONDERWIJS

Het toevoegen van een muurprint van 123muurprint op school om leergierigheid en enthousiasme te bevorderen is een fantastische manier om de leeromgeving te verbeteren.

Een kleurrijke muurprint voor de jongste, een muurprint met motiverende afbeeldingen voor de pubers, of een muurprint met inspirerende  quotes over leren, nieuwsgierigheid en enthousiasme voor de (jong) volwassenen.

 

ZORG (INSTELLINGEN)

Een muurprint van 123muurprint in een zorginstelling, zoals een ziekenhuis, kan een positieve en rustgevende sfeer creëren voor patiënten, bezoekers en medewerkers. 
Een muurprint van 123muurprint in een tandartspraktijk haalt de angst voor de tandarts niet weg maar kan helpen om een ontspannen en comfortabele sfeer te creëren voor patiënten.
Een muurprint van 123muurprint in een huisartsenpraktijk kan helpen om een gastvrije en geruststellende omgeving te creëren voor patiënten zodat de drempel iets minder hoog wordt.

 

PARTICULIEREN

De muurprint van 123muurprint is een echte eyecatcher, of het nu op binnen- of buiten muren, stenen, beton, tegels, kunststof, behang, stucwerk, metaal, hout of zelfs glas is. Met een muurprint personaliseer je muren in de hal, gang, slaapkamer, woonkamer, keuken, buitenmuur de opties zijn eindeloos. Stuur ons eenvoudig een passend afbeelding of logo of maak gebruik van onze professionele ontwerpservice. Een muurprint van uitgesneden afbeeldingen zien er ook bijzonder goed uit – bij ons bent u niet gebonden aan een rechthoekig formaat.
De enige beperking is uw fantasie!

Neem contact met ons op voor de muurprint mogelijkheden