fbpx

Muurprint uitgelegd

Een nieuwe manier om uw muren tot leven te brengen

De Voordelen van Muurprint

SCHOONMAKEN

Je kunt de muur eenvoudig schoonmaken zonder de muurprint te beschadigen. Het oppervlak kan direct na het printen opnieuw worden gebruikt.

DUURZAAM

De bedrukking blijft erg lang van mooie kwaliteit, mede doordat het niet door UV licht vervaagd. Daarnaast is het nagenoeg krasvast.

NIET GIFTIG

De gedrukte inkt is milieuvriendelijk en niet giftig.

MILIEUVRIENDELIJK

Geen gebruik van kunststof of papier.

VERWIJDERBAAR

Als de muurprint je niet meer bevalt, kun je er eenvoudig overheen schilderen.

BRANDVEILIG

In tegenstelling tot behang, folies, doek enz.

ANTI DIEFSTAL

En vandalisme

SCHADE

Wordt voorkomen, geen schroeven en spijkers.

ALLES KAN

Alles is mogelijk, de enige beperking is uw fantasie!

Een nieuwe manier om uw muren tot leven te brengen

Deze nieuwe technologie laat je geheel nieuwe manieren zien om je muren tot leven te brengen. Met de gepatenteerde muurprinttechnologie kunnen wij uw muren indrukwekkend maken. We kunnen uw unieke ontwerp nu op vrijwel elk verticaal oppervlak weergeven. Onze muurprinter maakt gebruik van speciaal voor dit doel geproduceerde UV-inkten, die rechtstreeks op het muuroppervlak worden geprint. Het proces is te vergelijken met het printen op papier met een inkjetprinter.

Milieuvriendelijk

Wij gebruiken milieuvriendelijke inkt. Deze zijn geschikt voor mensen met een allergie en voor gebruik in gevoelige omgevingen. Er zijn geen andere materialen (zoals transferfolies, papierdragers, lijm, stickers) nodig om de muurprint te maken. De milieuvriendelijke UV-inkt is niet giftig en zorgt voor levendige kleurenafbeeldingen van de hoogste kwaliteit.

Muurprint VS Stickers of Folies

Bij muurprint met onze milieuvriendelijke muurprinter blijft er geen afval, verpakkingsmateriaal of ander plastic afval achter. Bij de gebruikelijke bestickering van galerieruimtes, kantoorgebouwen, musea en evenementenruimtes wordt vaak geplakt met behulp van transferfolie. De folie kan echter binnen zeer korte tijd van de muur loskomen en is niet voor elk motief geschikt. Met onze muurprinter kunnen wij uw creatieve ideeën voor muurdecoratie eenvoudig verwezenlijken. U zult vooral onder de indruk zijn van de UV-bestendige inkt, omdat de kleurglans extreem lang aanhoudt. Welke ondergrond er ook bedrukt wordt. De bestaande muurkleur of de materiaaleigenschappen van structuurbehang vormen geen belemmering voor de nieuwe printtechnologie. Ook bij het printen op andere ondergronden garanderen wij een hoogwaardige bedrukking. De gedrukte afbeelding is oplosmiddelvrij en krasbestendig.

muurprint is bijzonder praktisch in ruimtes van onderwijsinstellingen, vakantie- en ontmoetingsplekken, sporthallen, scholen, ziekenhuizen en zorginstellingen omdat de muurschildering niet brandbaar zijn.

Waarom Muurprinten?

Een revolutionaire technologie waarmee we rechtstreeks op elk verticaal oppervlak kunnen printen, maakt de muurprint een subliem onderdeel van uw muur. Onze prints zijn in vrijwel elk formaat mogelijk, of het nu gaat om kleine optische details of grote muuroppervlakken. Vergeet het precies uitlijnen van muurstickers! 123Muurprint bespaart u tijd en geld, omdat wij direct ter plaatse kunnen printen. Muurprint verbergt de oorspronkelijke structuur van uw muur niet, maar brengt deze juist tot leven!